A Támadó Hattyú Sporthorgász Egylet kalandjai

Ha túl közel jön a hattyú, nem hátrálhatsz. Ne is támadj, ő úgyis fog. Nincs kiút. Inkább légy előzékeny: kerüld a hattyút. Mi nem tettük. Amatőrök vagyunk. Nagyon.

THSE élmények

Menjünk törpézni, naaa!

2010.08.13. 11:27 Horgos Eszter

 

Már ki is gondoltam, hogyan lesz.

Először is, megérkezünk és rácsodálkozunk, mennyire jó buksza a halőr. Szeplős szöszi, 19-22 közötti. Tisztára, mint Marilyn Monroe. Hatalmas varázsdekoltázs, kénytelen melltartót hordani. Vékony derék, gömbpopsi sejlik a forrónadrágból, vékony bokája van, fincsi kis lábujjain pink színű a köröm. És nagyon kedves. Sajnos Kárász Zéró  jön be neki, ő kapja ajándékba a jegyet. Miután megadta a számát, "Cukipofa" (mert így szólította a halőrlány Zérót) peckesen lépdelve, égnek álló cerkával közelíti meg a kiszemelt horgászhelyet, közben próbál úgy tenni, mintha nem így tenne.

A szerelékkel nem kell bajlódnia, mert a múltkori pont jó ide. Egy bottal pontyra, egyel pedig törpére megy. A csalival sincsen dolga, hiszen Horgos Eszter spiccbotjának horgán egy tízcentis sneci vergődik éppen villogva, Eszter a felaprítását is elvégzi, csak csalizni kell.

Repül a szerelék, le sem ér a fenékre, máris rázza a bot végét egy kapitális törpe, amit sok másik, nagyobb példány követ. A temérdek fejgyomrú fogásának egyhangúságát csak a botvivős pontykapások szakítják meg, pár perc fárasztás után ezeket Kárász Zéró rendre visszaengedi, hiszen annyi van belőlük, hogy elég lesz az utolsó nagyobbakból egyet megtartani.

Horgos Eszter, aki szintén sokat (majdnem annyit mint Kárász Zéró) fogott, ígéretet tesz a temérdek húszdekás törpe és a ponty megtisztítására.

Kárász Zéró elégedetten mosolyog, a halőrlány dekoltázsát majd szétveti a büszkeség. Sajnos csak ekkor vesszük észre, hogy van egy ikerkestvére is.

Szólj hozzá!

Címkék: ponty ikrek horgászat törpeharcsa dekoltázs lábköröm horgászkaland

A bejegyzés trackback címe:

https://tamadohattyu.blog.hu/api/trackback/id/tr322218734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása